Зарко с потресаващи разкрития за връзката си с Деси Слава – виж тук:

desi-zarko

Зарко разкри фрапантни подробности от връзката си с фолк дивата Деси Слава. Спортистът разкри, че двамата всъщност никога не са живели заедно, въпреки че връзката им продължила 4 години.

Зарко настоявал Деси да се премести при него в Русе. Певицата обаче така и не го направила. Зарко пътувал до София всеки месец, за да бъде с любимата си. ММА боецът прекарвал по две седмици при нея. Но явно и той не е пожелал да смени града си.

Зарко коментира, че Деси Слава наистина иска да роди още едно дете, но при такава връзка от разстояние, няма как да се случи.

desi-zarko-1

Ваня Джаферович сподели на Деси Слава, че ако проблемът е само това, че трябва да се премести в Русе, може да го направи. Футболистът направил същото, за да е със съпругата си, която е от Стара Загора. Деси обаче не отговори нищо.

За какво тогава е влязъл Зарко в Биг брадър? Самата Деси Слава се досети на следващия ден, след емоционалната си среща с него след толкова месеци на раздяла, че всъщност е приел участието, заради самата игра. И заради хонорара, разбира се.

След влизането на Зарко стана ясно, че фолк дивата всъщност вече му е намерила и заместник. Деси Слава призна, че се вижда с нов мъж, с когото си прекарва добре.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *