Захари Бахаров спаси брат си Явор- Вип Брадър няма да го съди!

yavor-zahari

Вип Брадър прости на Явор Бахаров грозната издънка с кешаутването и се отказа да го съди.

Актьорът направи нещо, невиждано до момента в историята на предаването по света. Малко след 21- я си ден в къщата, Бахаров зави на продуцентите, че иска да кешаутне, т.е., да си тръгне със заработеното да момента.
Младият актьор твърдеше, че има право да поиска това, според договора си. Но Явор Бахаров не се спря до там.

Младокът реши, че може да изнуди продуцентите на Вип Брадър за още пари и ги заплаши, че ще наговори куп нелицеприятни неща за шоуто, дори да не са истина.

Бахаров беше позорно изритан от Вип Брадър
Бахаров беше позорно изритан от Вип Брадър

В крайна сметка, от продукцията решиха да го дисквалифицират за непристойно поведение – нещо, което не се беше случвало до сега в родния Вип Брадър. Явор Бахаров беше изгонен от къщата. При това, без да получи нито стотинка от хонорара си, който иначе възлизаше в пълен размер на 80 000 лева.

На следващия ден, братът на Захар Бахаров се опита да замаже положението и започна да се извинява. Но нищо не помогна. От риалити шоуто се заканиха да го съдят. От страх, Явор се скри в Лондон за няколко месеца, а брат му Захари се зае да му оправя бакиите.

Явно усилията на големия Бахаров не са били напразни. От Вип Брадър се отказаха да го съдят и даже изплатиха скромна сума на актьора – 3000 лева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *