Захари Бахаров лапна 180 бона

Преди да се чекира, Бахаров оглежда внимателно дали някой не го следи
Преди да се чекира, Бахаров оглежда внимателно дали някой не го следи

Главният герой от „Под прикритие“ Захари Бахаров е напуснал страната. Това била и причината гологлавият актьор да не се появи на премиерата на култовата телевизионна кримка, която тръгна със своя четвърти сезон миналата неделя.

Актьорът не носи много дрехи за престоя си в Москва
Актьорът не носи много дрехи за престоя си в Москва

Дни по-рано Захари бил спипан от папараците на Николета Лозанова на аерогарата в София. По-големият от братята Бахарови пристигнал с такси, без компания и само с малък куфар на колела. Бахаров се чекирал на гише, над което електронното табло указвало, че му предстои полет с „Аерофлот“ до Москва.

От много сигурен източник подразбрахме, че актьорът е летял до столицата на Русия, за да договаря своето участие в нов сериал, чиито снимки стартират до няколко месеца. Нашенецът ще изпълнява една от ключовите роли в руска мафиотска сага.

Според нашия агент Бахаров се е върнал в София в неделя привечер, тъй като все пак по-късно вечерта уважи феновете на „Под прикритие“ на афтърпартито в столичен клуб.

Според запознати актьорът прибира колосален хонорар за снимките си в поредицата. Бахаров се разписвал за 15 000 лева на епизод, а не за 10 бона, както писа неосведомен вестник. Общо за всичките 12 серии Захари ще гушне 180 000 лева, които вече са му изплатени по банков път. В момента Бахаров е най-добре платеният роден актьор в сериали, но всички са на мнение, че си заслужава всяка стотинка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *