За първи път! Преслава показа бременно коремче! Разкри в кой месец е и какъв пол е бебето:

Преслава показа за първи път бременно си коремче. Наскоро певицата призна официално, че чака дете от приятеля си Павел Лазаров. Вече е ясно, че тя е в четвъртия месец.

Известен е и полът на бебето – Преслава очаква момиченце.

Фолк дивата е отменила всичките си участия. За разлика от повечето си колежки, които за малко да родят на сцената, няма да работи до последно, а ще си гледа бременността у дома.

Преслава и Павел имат връзка от около година. Но явно са решили, че отношенията им са достатъчно сериозни, за да станат истинско семейство и да имат общо дете. Лазаров има син от първия си брак. А Преслава години наред се надяваше да срещне подходящия мъж, от когото да има дете и не криеше, че почти е загубила надежда това да се случи. На 33 години обаче, най- голямото щастие я споходи.

С Павел се познават от много години, тъй като той беше близък приятел с бившето й гадже Жоро Бирмата.

Павел Лазаров нашумя покрай връзките си с известни плеймейтки. Той имаше връзка със Златка Райкова, заради която дори изостави семейството си. Двамата имат и църковен брак, но той няма юридическа стойност, тъй като по това време той беше официално женен за друга. Русата Златка призна, че с Павел се разделили, защото не издържала на психическия тормоз от бившата му съпруга.

После пък Лазаров се залюби с друга скандална плеймейтка – Мария Цветкова, която има дете от Динко Динев. Двамата имаха доста дълга връзка, но и тя се оказа несполучлива.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *