Яна Маринова се чекне на пилона

Яна Маринова
Яна Маринова

Яна Маринова влиза в кината за Свети Валентин. На 14 февруари е премиерата на филма „Живи легенди“, в който звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ изпълнява радваща очите роля. Сек*апилната актриса е стрипт*йзьорка в лентата и сцените с нея са с висок ер*тичен заряд.

„Аз също ще отида да гледам филма още в първия ден след завъртането му в киносалоните. Ще заведа цялото си семейство“, сподели хубавата и талантлива Яна пред журналисти. За ролята си в лентата на Ники Илиев тя тренирала няколко месеца и така се усъвършенствала, че днес дори професионалните стрипт*йзьорки могат да завидят на уменията й на пилона.

С присъствието на разголената Маринова във филма касовият успех е гарантиран. Със сигурност хиляди мъже ще си купят билети само и само да зърнат на голям екран прелестите на любимата си БГ звезда.

„Живи легенди“ не е първата ер*тична роля на Яна. Преди години тя се снима по монокини за американски филм на ужасите, който обаче не бе излъчен у нас.

Ролята на красавицата в лентата „Lake Placid 2″ може да е съвсем малка, но е запомняща се. В продукцията на режисьора Дейвид Флорес главните герои са кръвожадни алигатори. Най-голямо впечатление прави сцената, в която крокодилите изяждат прелестната Яна и Жасмина от „Сделка или не“.

„The water looks great!“, e една от репликите, която на Жасмина изрича, секунди преди да навлезе във водата и да бъде погълната от чудовищния звяр. Минути преди това плацикащата се без горнище на банския Яна Маринова предупреждава екранния си приятел да не се заглежда толкова по асистентката на Румен Луканов. Цялата сценка се разиграва в течение на няколко минутки и е май единственото хубаво нещо във филма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *