Взрив обгори тежко майката на фолк певицата Татяна! Жената се бори за живота си!

tatiana-4

В болница с опасност за живота е настанена майката на фолк изпълнителката Татяна. 60- годишната жена е с много тежки изгаряния – 75%, след експлозия на газова бутилка в дома й.

Певицата е в тотален шок. Единствено успяла да потвърди за сполетялата я трагедия пред медиите. Към момента не е в състояние да прави коментари. Отменила е всичките си участия за неизвестен период от време.

Злополуката се случила преди два дни в дома на семейството на Татяна в Съединение. Експлозията била предизвикана от изтичане на газ. Заради горещите температури то било фатално и предизвикало взрив. Изгоряла е половината къща на родителите на фолк певицата. Помещението, в което се е намирала бутилката, е напълно унищожено.

Изтичането на газ се случило при опит на жената да смени старата газова бутилка с нова.

Майката на Татяна била откарана в болница в Пловдив в изключително тежко състояние. Тя е със 75% изгаряния. Лекарите се борят са живота й. Жената е включена е на апаратно дишане. Непрекъснато й се правят вливания.

Фолк певицата Татяна тъкмо си беше стъпила на краката, след като изненадващо в края на миналата година разкри, че се развежда. Тя беше омъжена близо 20 години за бизнесмен от Съединение. Певицата обаче го спипа в изневяра с доста по- млада жена от нея.

Наскоро стана ясно, че Татяна вече му е намерила заместник и се радва на нова любов. Тайнственото й гадже я водеше по екзотичния екскурзии. А преди броени дни певицата се похвали, че се е обзавела и с нов апартамент – вероятно подарък от него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *