Връща ли се Слави Трифонов на екран след операцията? Ето каква е истината:

Слави патерициОт операцията по смяна на ставата на Слави Трифонов изминаха близо три месеца, но шоуменът продължава да се придвижва с помощни средства.

Наскоро той хвърлил патериците и се подпира само на бастун, обаче злите езици говорят, че ще остане куц за цял живот.

Родителят на чалга културата се подложи на операция в модерна клиника. За него беше направено всичко възможно, премина през всички курсове на рехабилитация и просто е учудващо, че лекарите не са могли да изравнят двата му крака. Напълно е възможно все още да не се е възстановил, тъй като операцията е тежка, но въпреки всичко е получил най-добрите грижи и най-скъпото внимание в историята на клиниката, шушукат от шоуто.

Тръгна слух, че този сезон той няма да води предаването и го е поверил в ръцете на Иво Сиромахов, но от кухнята издадоха, че вече се навъртал в студиото и наглеждал екипа.

Слави седналСлави се оперира в деня, в който имаше среща със свои съмишленици и те настояваха да бъде учредена партия. Незнайно защо той не отложи срещата, а се запъти към клиниката.

Сега изтичат трите месеца, в които даде срок на парламента да разгледа и приеме точките от референдума му.  Очаква се да протестира, както обеща, но едва ли ще го направи.

Промъкнаха се и съмнения, че някой е купил мълчанието му за много пари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *