Война! Анелия праща агитка да освирка Галена на наградите на „Пайнер!

C наближаването на церемонията по раздаването на наградите на „Пайнер“ певиците на инж. Митко Димитров се изнервиха до краен предел и стартираха пазарлъците. Много от тях ежедневно тормозят шефа да им намекне коя какъв приз ще получи. Само за най-престижния не питат – „Изпълнителка на годината. Отсега е ясно, че той ще е или за Галена, или за Анелия.

Анелия
Анелия

„Тази награда е ценна и определено си оказва влияние. Тя е за добре свършена работа, едно уважение. Естествено, че имам очаквания. Беше достойна година и хубаво продължение на предната, защото след като взех наградата, направих още по-хубави песни и още повече хитове“, не скри претенциите си Анелия при последната си медийна изява. И в допълнение уточни, че през 2013-а избълвала цели четири песни. С тях се проявила „като смел новатор“.

Галена
Галена

Заралийката определено смята, че е достойна да грабне най-бленувания от пайнерките приз за втори път. На миналогодишната церемония тя с гордост позираше сър статуетката за изпълнител №1 и игнорираше коментарите, че е отличена незаслужено. Тогава Галена бе спрягана като по-достойна за наградата.

Състезанието коя е по-по-най стана причина за разпалването на голяма вражда между бившата съпруга на Коко Динев и основната й конкурентка. Звездата от Смядово лично е признавала, че отношенията им не са цветущи.

„Анелия колко години е на сцената?! Може би е била пренебрегвана и може би желанието й да бъде оценена я е настроило срещу хора, които за момента са съсредоточени в мястото, към което и тя се стреми. Беше си позволила да ме коментира.

Не ми стана приятно и когато я срещнах, й го казах“, сподели неотдавна Галена в предаването „Поверително от NL“.

Естествено заралийката отрече да е говорила зад гърба на колежката си. „Няма да играя в нейния цирк“, коментира тя изявлението на омъжената за вафлен производител певица. С това обаче не успя да убеди феновете, че не е злословила за конкурентката си.

Миналата година Галена отстъпи най-престижната награда, но сега не смята да развява бялото знаме. Тя вече даде знак за претенцията си да е №1, заснемайки фотосесия, за която влезе в ролята на кралица.

Анелия също е взела мерки, за да брани досегашния си статут на прима на “Пайнер“. За да си подсигури пак „короната“, тя е мобилизирала фенклубовете си да се изсипят на церемонията и да скандират името й. Задача на почитателите й ще бъде и да освиркват Галена при излизанията й на сцената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lbzJuF-vc0w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *