Влиза ли Сузанита във „Вип Брадър“? Виж истината тук:

suzi-murad-7

Името на Сузи Мурад е сред най- спряганите за новия сезон на „Вип Брадър“. Усилено се говори, че 14- годишната певица ще влезе в къщата заедно с майка си Шенай, като щели да приберат 70 бона за изявата си.

Продуцентът на шоуто Нико Тупарев си позволи да коментира случая с щерката на Орхан Мурад и потвърди, че тя много искала да участва в шоуто. Но само нейното желание не било достатъчно, за да влезе във „Вип Брадър“. Тупарев е категоричен, че мястото на скандалната тийнейджърка е в училище, а не в риалити шоуто му.

Сузанита признава, че иска да се говори за нея и не се притеснява от скандалния си имидж. Засега обаче, единствено се радва на вниманието на фолк дивата Андреа, която подло я използва, за да промотира новата си песен и клип.

Сузи е убедена, че е на прав път и че може да пробие само със скандали в музикалния бизнес. Майка й и баща й също са категорични, че това е формулата на успеха и всячески я поощряват. Орхан Мурад се скъса да защитава щерка си и дори призна, че нямало нищо нередно в това да се снима гола на 14 години.

suzi-murad

Майката Шенай пък е най- нахъсана чедото й да се окичи със слава, пък макар и позорна. Навремето самата тя се е провалила в опита си да се наложи като певица и сега очевидно избива комплекси чрез неуправляемата си щерка. Тя лично одобрила скандалните танци по бельо, които направиха Сузи известна, но за сметка на личното й достойнство. Шенай я води по дискотеки, за да може палавницата да се отрака в нощния живот още на 14 г., като навярно е убедена, че това също помага за кариерата й на лолитка.

Явно със същия реваншистки хъс заради провалената си кариера, майката е пробвала да набута дъщеря си в къщата на „Вип Брадър“, за да стане още по- известна. Отказът на Тупарев обаче вероятно е предпазил семейството на Орхан Мурад от сигурна среща отблизо със социалните служби, които се активизират, само когато нещо се излъчи по телевизията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *