Владо Пенев пак се ошишка

Владо Пенев пак напълня,  въпреки че цяла година гладува и полага неимоверни усилия, за да се отърве от шкембето. Талантливият актьор с помощта на множество диети беше успял да свали цели тридесет килограма.

vlado-penev

Цяла година Владо избягваше сладкото, тестените изделия и всички любими храни и напитки, въпреки, че обича да се глези, както неведнъж е споменавал. Сега обаче волята му изведнъж се изпари и отново започна да похапва стабилно. Въпреки че беше успял да предизвика благородната завист на всички колеги, за чудото, което беше сътворил с тялото си, Пенев penevзахвърли всичко с лека ръка и отново се ошишка.

Отслабването му стана публично достояние, когато беше водещ на предаването „Най – хубавите години от нашия живот”. В продължение на голям период от време Владо спортуваше ежедневно, а по телевизията се изявяваше с елегантни костюми, с които изглеждаше превъзходно.

Близки на актьора споделят, че заради любовна мъка, която го изгаря отвътре е изгубил желание за каквото и да било. В момента е сам, и точно това е причината да дави мъката си във вкусни манджи и най – различни лакомства. В костюмите си изобщо не се побира, затова са обречени да събират прах в гардероба, а ако бъде поканен на някакви официални събития – облича анцуг и маратонки.

Владо Пенев. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/4R45ShiQMwA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *