Владо Манчев и красивата Елеонора се разделиха

eleonora-vlado-manchevi

Владимир Манчев се е развел с красивата си съпруга Елеонора. Двойката реши да се раздели 11 години, след като сключи брак.

Последните 2- 3 години бяха доста тежки за семейството. Основната причина беше финансова. След като Манчев прекрати футболната си кариера, доходите на двойката рязко се стопиха. Говореше се, че съпругата му Елеонора издържа и двамата с малкия си бизнес, а Владо има сериозни проблеми с хазарта.

Манчев беше един от най- оборотните футболисти, като припечели доста добре, особено докато работеше във Франция и Испания. Елеонора и Владо вдигнаха сватба за чудо и приказ.

eleonora-vlado-manchev-1

Футболното семейство обаче явно не е успяло да инвестира правилно парите си. Най- сериозният удар по двойката обаче бяха слуховете през последните години за изневерите на Елеонора. Красавицата беше спрягана за любовница на Любо Пенев и дори на Стоичков.

Решението за окончателната раздяла на семейството е на Елеонора, коментират запознати. Това се е случило преди няколко месеца. Владо обаче все още преживява тежко раздялата със съпругата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *