Влади Въргала пак ерген! Разведе се след 30 години брак!

Влади ВъргалаАктьорът и режисьор Владислав Карамфилов-Влади Въргала съобщи неочаквана новина.

Той се е развел с дългогодишната си съпруга Силвия, а признанието направи самият той. Те скъсали след 30-годишен съвместен живот.  От дълго време нещата между тях не вървяха, особено след като той заложи семейния дом и изтегли кредит, за да прави филм. Лентата зацикли, семейството стигна до просяшка тояга, Силвия изхранваше всички, а Влади се пропи от  мъка.

Още тогава двамата се бяха разделили временно заради пиянството му, но съпругата му пак го прибра, за да не ходи като куче по улиците.

„Консултирах се със Силвето и ще го кажа от името на двамата – разделени  сме  от доста време. Сега двамата сме много щастливи, всеки е поел по своя път, а в отношенията ни има невероятна хармония“ заяви Въргала.

Той наистина е щастлив и  има нова тръпка. Това е младата актриса Тезджан Ферад-Джани. Запознали се по време на кастинг и любовта пламнала. „Тя пък е бивша съпруга на сценариста  Николай Колев, но като се запознала с Въргала, нещата в семейството й куцали. Затова двете сродни души намерили утеха в прегръдките си. Джани се развела набързо и в момента, според Въргала, били като едно цяло. Тя ме преобрази. Друг човек съм, хвали се той.

В момента актьорът твърди, че е нов човек. Даже оперирал стара травма на рамото си, която го мъчела от години. Победителят от „ВИП Брадър 2014“ се контузил на сцената, докато играел  пиесата „Шменти капели“.

Дълго време търпял болките, но за новата си любов бил готов на всичко, даже и на операция. Сега отново можел да спортува и да се радва на живота.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *