Влади Въргала № 1 във ВИП Брадър 2014

vladi-vargala

Влади Въргала стана „Любима звезда на България“, като успя да събере повече гласове от Йорданка Христова на финала на „Вип Брадър“ 2014. Но най- голямата награда за актьора беше появата на съпругата му Силвия в залата заедно с децата, за да го подкрепят.

Този сезон конкуренцията за първото място във „Вип Брадър“ беше наистина убийствена и беше трудно да се предположи кой ще победи. И Йорданка Христова, и Уош МС, и Влади бяха наистина достойни кандидати и беше почти невъзможно да се избере един.

Ето как се подредиха останалите звезди във финалната шесторка: На шесто място остана Елена Кучкова, пета – Албена Вулева, четвърти – Жени и Тачо, трети – Уош МС.

vargala-yordanka

Влади Въргала влезе в труден момент от живота си във Вип Брадър. Режисьорът на „Шменти- капели“ призна, че се е съгласил да участва по икономически причини. По- късно стана ясно, че е изгубил жилището си и със съпругата му са разделени. Въпреки че беше доста потиснат от тежката ситуация, Въргала все пак успя и доста да забавлява съквартирантите си.

Безспорно най- емоционалният момент за актьора в шоуто беше появата на двете му деца. Най- неприятният, със сигурност скандалът с Камелия Воче, която така и не му се извини за обидните думи, с които го нарече.

Победата на Влади Въргала. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *