Вики от „Мастило“ заби сладкар милионер

Вики изглежда щастлива до новия си изораник Веско
Вики изглежда щастлива до новия си изораник Веско

Вики, както е по-известна вокалистката на група „Мастило“ Виктория Терзийска, се носи върху крилете на любовта, чието лице и този път не е на мъж от простолюдието, а по традиция – на милионер. Една от най-лелеяните моми из светските среди се е предала в обятията на… сладкар.

Не става дума обаче за обикновен майстор на баклави, реванета и торти, а за собственика на бутиковата верига сладкарници „Tea“. Според най-горещата клюка заварката между Веселин Янков и Вики е още съвсем прясна. Мълви се, че сладкарският бос свалил Терзийска след упорито и продължило няколко месеца ухажваме. Канел я предимно на срещи в новооткрития си ресторант в центъра на София.

Булевардни хроникьори, запознати с маниерите на Веско Tea, обаче предполагат, че чувствата му към чаровната поп певица ме са чисти и връзката му е с цел пиар. Заможният бизнесмен и друг път е ухажвал известни дами, задължително от светския каймак и с етикет „звезди“. Подобен род свалки били запазена марка на сладкаря като крайната цел била хем да привлича към заведенията си състоятелна клиентела, хем да си прави чрез будалите в поли безплатна реклама.

„Дано Вики не е налапала въдичката и да се е влюбила. Но пък кой знае, може този път да става дума не за пиар, а за истинска любов“, коментира се из светските среди.

Какви всъщност са отношенията им, само Веселин и Виктория знаят, но въпросният господин е първият, с които Терзийска се появява публично след раздялата с бившия си приятел. Излишно е да споменаваме, че и той беше бизнесмен. С Емил Маринчев, собственик на фирма за кетъринг, певицата скъса миналата година след края ма музикалния формат „Гласът на България“.

В списъка със завоеванията на миловидната красавица от град Исперих фигурират все мъже от сой – Краси от Д2, китаристът Десо от „Мастило“, моделът Генадий Ников и не на последно място Коко Динев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/E6e34xA0crM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *