Вижте за какво похарчи милионите от развода Антония Петрова:

Антония Петрова вече похарчи по- голямата част от парите, които измъкна от бившия си съпруг Александър Бередин при развода.

Скандалната „Мис България“ обяви, че е разтрогнала брака си с руснака преди има- няма месец. Парите, които успя да му свлече, вече са оползотворени в по- голямата си част.

Антония похарчила крупна сума, за да облагороди двора на къщата на родителите си край Перник. Тя сбъднала голямата си мечта да направи басейн, за което похарчила 10 бона. А на дъното поръчала огромен надпис „Петрови“, който й струвал още 5 бона.

Антония позира доволно край новия басейн

След като разкрасила двора, Антония и майка й се заемат и с вътрешността на къщата. Двете планират мащабен ремонт за освежаване на семейния палат. А прясно разведената миска се надява да й останат пари и за да си купи апартамент в София.

В момента тя живее с тайното си гадже Николай, когото усилено крие от медиите. Известно е само, че той има фирма за климатици. А двойката живее в жилище в центъра на София. Антония Петрова обаче явно е решила да си подсигури със собствен дом, за да не разчита цял живот на мъжете или на родителите си.

Каква сума е успяла да отскубне от стиснатия Бередин, не е известно. Говореше се, че щяла да претендира за половината от богатството на олигарха. После обаче свила претенциите си само до няколко милиона долара.

Каквото и да е измъкнала от бившия си, миската е само на плюс от брака им, който просъществува пет години. Въпреки че й се наложи значително да занижи стандарта си на живот, Антония Петрова се надяваше да одере като за последно Бередин. След като го одруса подобаващо, перничанката се радва на живота и с удоволствие прахосва парите му.

На руснакът обаче не му пука кой знае колко. Той го е ударил на живот и пръска крупни суми из столичните заведения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *