Виж звездите в „Биг Брадър Ол старс“ 2014:

big-bradar-ol-stars

Нова порция известни българи влизат в къщата на „Биг Брадър“ за формата „Ор старс“. В звездната десетица са: Тодор Славков, Петя Буюклиева, Боби Турбото, Люси Иларионов, Калина Паскалева, Ники Китаеца, Катето Евро, Бони, Емил Каменов от „Къртицата“ и др.

Форматът „Ол старс“ продължава само един месец, така че и участниците в него няма да се радват на толкова големи хонорари, както колегите си от ВИП- а. Идеята е да видим отново звезди от различни риалити формати през годината.

Най- колоритни със сигурност ще са бодигардът Емил Каменов, който нашумя от „Къртицата“, Боби Турбото, както и Малък Тошко. Най- голяма скандалджийка от сега можем да предположим, че ще бъде Петя Буюклиева. Гласовитата певица никога не си мълчи и трудно приема несправедливостите. Не е за подценяване и Калина Паскалева, която нашумя от риалитито „Островът на изкушението“. В момента мулатката се опитва да пробие в телевизията. Книгата й „Дневниците на една курва“ също успя да разбуни духовете. Калина също е доста устата и определено няма да си мълчи.

Калина Паскалева
Калина Паскалева

Катето Евро също е с огнен характер и със сигурност ще е в основата на неизменния кухненски скандал, тъй като е известна в кулинарните си умения. И ромската перла Бони не е с лесен характер, така че вероятно ще е в основата на доста от скандалите.

Люси Иларионов също е сред най- откритите хора от новите съквартиранти. Режисьорът не си поплюва и без да му мигне окото разкрива доста пикантерии на звездите, пък били те й негови близки. Иларионов разкри доста шокиращи факти за бившата си половинка Мария Илиева и за разюздания й сексуален живот.

Ники Китаеца се появи за първи път като гаджето на Азис в публичното пространство. В последствие обаче се оказа, че връзката им е била фиктивна. Китаеца вече е семеен мъж и има малко дете и иска да покаже пред цяла България колко се е променил. От сега обаче можем да предположим, че ще има конфликт с Люси Иларионов. Китаеца е бил първият продуцент на гаджето на режисьора Ани Хоанг и младата певица разкри доста шокиращи факти за залязлата му музикална фирма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *