Виж колко пари лапват фолк звездите за Нова година:

preslava-12

Фолк звездите са надули хонорарите си двойно за Нова година.

Фолк изпълнителите явно са решили да се напечелят за цяла година напред, при това само за една нощ.

Най- много ще спечели Преслава. Звездата има две изяви в нощта на Нова година – в Пловдив и София. Хонорарът на певицата за празничната нощ е двоен, т.е., вместо обичайните 7000 лева за двучасова програма, певицата ще получи по 14 000 лева. Т.е., Преслава ще лапне само за една нощ 28 000 лева!

Емануела, която отскоро е в „Пайнер“, е сред най- скъпоплатените изпълнители на инж. Митко Димитров. Певицата по принцип се изявява срещу 6000 лева, но в нощта на Нова година фолк звездата е ангажирана срещу 12 000 лева в Димитровград.

aneliia-1

Анелия и Константин ще приберат по 10 000 лева за участие в празничната нощ. И двамата имат по две изяви на Нова година, така че всеки ще прибере по 20 000 лева.

Галена е единствената звезда, която ще се изявява безплатно в новогодишната нощ. Певицата ще забавлява гостите в ресторанта на съпруга си Галин в Арбанаси.

Андреа, която скоро напусна „Пайнер“, обаче ще прибере пълния си хонорар в размер на 10 000 лева, при това за едночасова програма. Певицата ще се изявява в Банско, където ще посрещне празника заедно с Кубрат Пулев.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *