Виж коя жена отмъкна гаджето на Гала – Снимки:

gala-stefan-2

Гала и гаджето й Стефан са пред раздяла. Двойката е в много обтегнати отношения. А причината за скандалите между тях се оказва …друга жена.

Оказало се, че Стефан се задява от известно време с 20- години по- млада от Гала. Новата тръпка на невярното гадже на тв водещата е истинска красавица. А застаряващата Гала изобщо не може да се мери с нея по хубост.

Младата жена се казва Аня и двамата със Стефан флиртували от известно време. Красавицата направо му се предлагала, а той пък изобщо не се дърпал.

Фаталната Аня
Фаталната Аня

Гала знаела за грозната история между двамата, но нямала сили да се бори. Въпреки че със Стефан са на крачка от раздялата, той все още продължава да живее с апартамента на водещата на „На кафе“.

Красивата Аня обаче далеч не е единствената в списъка на Стефан. От доста време младото гадже на Гала скачал от жена на жена. Изобщо не се съобразявал с нея и си правил, каквото му хрумне.

Гала и Стефан са двойка от близо десет години. Тв водещата се залюби с 11- години по- младият мъж, докато беше в развод с втория си съпруг бизнесмена Константин Будев. По това време Стефан е женен с бебе.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *