Венета Райкова разкри: Тв шеф спи със синоптичката с буклите! + с кого още си е лягала палавницата:

Бившата водеща на „Горещо“ ще го върне тъпкано на колегите си от Нова тв.

Венета Райкова е готова с новия си роман, озаглавен „Вендета“, в който ще разкрие шокиращи тайни от задкулисието на родния телевизионен бизнес.

В профила си във фейсбук бившата тв водеща разкри само една от скандалните истории, които са намерили място в предстоящата й книга.

Райкова разказва за телевизионен шеф, когото условно нарича „чужденеца“. Въпросният се обаждал, когато му хрумне, на една от синоптичките, красавица с букли, за да правят секс. Чужденецът обаче е женен, а любовницата му официално е гадже на милионерски наследник.

Синоптичката с буклите посещавала леглото и на телевизионен продуцент по време на предишната си връзка, която отново била с богаташки син. Междувременно обаче, продуцентът, който отново е женен, е уличен в афера с водеща на забавно предаване.

veneta-raikova-4

Венета Райкова се преквалифицира от тв водеща в писател пред последните две години. След като загуби работата си в Тв 7, заради фалита на медията, тя реши повече да не се занимава с телевизия. Още повече, че е обидена на цялата гилдия.

Жилището и банковите сметки на Райкова са запорирани, заради делото, което води срещу нея Юксел Кадриев. Той я съди за клевета, заради участието на бившата му съпруга Бонка в епизод на „Горещо“, в който разкрива скандални подробности за личния му живот. Вместо да съди обаче телевизията, продуцентите на предаването или бившата си жена, Кадриев насочи гнева си изцяло срещу Венета Райкова.

На първа инстанция бившата тв водеща беше оправдана. На втора обаче беше призната за виновна, като бе наложен запор върху апартамента и спестяванията й в банката. Никой от колегите на Райкова обаче не я подкрепи, въпреки абсурдността на цялото дело.

Проблемите се отразиха и върху здравето на бившата водеща на „Горещо“, която призна, че е развила страхова невроза. В момента Венета обмисля вариант да заведе дело в Страсбург срещу държавата, тъй като очевидно никой не я подкрепя тук, дори колегите й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *