Венелин Петков иска дете от своя колежка! Виж Коя е Тя:

 

venelin-petkov

Венелин Петков навива новата си изгора да си направят бебе. Бившият водещ на новините по БТВ и настоящ шеф в медията скоро навършва 44 години.

До момента кариерата винаги е била на първо място за Венелин Петков. Но след като вече стигна до върха й, е започнал вече сериозно да се замисля за семейство и деца.

От близо година Петков има връзка с младата спортна журналистка Николета Маданска. Нещо повече! Той е лудо влюбен в нея.

nikoleta-madanska-1

Когато се запознали, Венелин бил толкова потънал в работа и развиване на кариера, че личният му живот бил тотална разруха. Младата и красива спортна журналистка обаче взела ума.

Разбира се, след като започнала връзката си с Венелин Петков, кариерата на Николета тръгна бързо нагоре. Дъщерята на спортната журналистка от БНТ Свобода Маданска получи предаване и се уреди за водеща на централната спортна емисия.

Двамата скоро ще заживеят и под един покрив. Това лято Петков направил мащабен ремонт в жилището си, а Николета Маданска изкъсо следяла процеса, така че всичко да е по нейния вкус.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *