Ваня Щерева: Ето как се избират участниците за „Вип Брадър“…

vanya-shtereva

Ваня Щерева направи доста шокиращи разкрития за причината, поради която не е попаднала сред звездите във „Вип Брадър“. Писателката беше спрягана за сигурен участник в шоуто, но в последствие отпаднала. А причината: има щастлива връзка!

Първият въпрос на организаторите към нея бил дали все още е с гаджето си Алекс. Отговорът на Щерева бил положителен, но усетила по погледа на интервюиращия, че със сигурност няма как да я одобрят.

Ваня Щерева и Алекс
Ваня Щерева и Алекс

За мото на новия сезон на Вип Брадър беше избрано именно заглавието от първата книга на Ваня Щерева – „Образцов дом“. Но бившата певица усеща, че опорочават смисъла му, тъй като явно продуцентите се интересуват само от грозни зрелища и скандали, в които да оплетат участниците.

Ваня Щерева е убедена, че всички влизат заради парите. Самата тя признава, че би направила същото, защото хонорарите са много добри. Именно авторката на „Образцов дом“ разкрива, че скоро се очаква да сеирът да стане пълен, когато в предаването се включи и Зорница Линдарева – бившата любовница на Тачо, съпруга на Жени Калканджиева.

Кратък филм по книгата на Ваня Щерева „Образцов дом“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/FeCQHe6jymA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *