Ванко 1 върти любов с гримьорката на Николета Лозанова

Ванко 1 и новата му
Ванко 1 и новата му

Семейният рапър Ванко 1 верен на старите си навици се е впуснал в нова любовна авантюра. Бащата на 3 деца този път върти любов с гримьорката на плеймейтката, а отскоро и водеща Ни Ло– Джулия Ангелова. Дружката на Азис която прекара почти 5 години в пандиза за склоняване към проституция и гримьорката на Николета не се свенят да показват чувствата си открито и събрали погледите с изпълненията си на всички посетители в новия клуб на на Петко Димитров.
Ванко 1 отишъл в новоизлюпената дискотека заедно с Петко Димитров и жена му танцьорката Яна, а Джулия влязла почти след тях.

Ванко и Николета
Ванко и Николета

Запознати издават , че рапърът и гримьорката се познават от доста време, но отскоро са заедно, а явно еуфорията покрай новоизлюпения клуб на общият им познат им е дошла в повече и двамата са решили да се отдадат на взаимното привличане пред погледите на всички уж покрай вихъра на танца. Ванко 1 и гримьорката на жената на Валери Божинов изумили всички гости на заведението със страстните си танци и хищни танци. Очевидци коментират, че Ванко 1 явно не се притеснява особено, че слуховете за фриволното му поведение ще стигнат до съпругата му. Злите езици пък припомнят, че навярно законната му половинката и майката на трите деца на Ванко е свикнал с безбройните набези на мъжа все пак през годините не една и две бръмчалки са минали през леглото на рапъра. Ванко 1 преди време дори открито афишира връзките си с фолк певицата Мира и Мис Пластик Ирина Рашева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *