Ванко 1 разказал на Валери за изневерите на Николета

valeri-vanko-1

Ванко 1 развалил семейството на Валери и Николета, разкриват близки до бившата двойка. Пловдивският рапър разкрил на футболиста, че половинката му кръшка и то не с един и двама.

Ванко 1 поискал от Валери Божинов заем, за да си купи нова кола. Футболистът му казал, че трябва да се допита до Николета, тъй като заедно взимат решенията.

Неочаквано обаче, Лозанова категорично отказала заема за уж близкия си приятел Ванко 1. Рапърът се разярил и решил да разкрие на рогоносеца Валери всички афери на любимата му с други мъже.

nikoleta-vanko-1

Оказало се, че Николета и Ники Михайлов са си уреждали спорадични интимни срещи. В един от случаите плеймейтката казала на Валери, че отива за няколко дни до Гърция. Всъщност, имала тайно рандеву с бившето си гадже във Варна.

В списъка с изневерите били още няколко бизнесмена и политици, както и кратка афера с Жоро Бирмата.

След като Валери изобличил Николета, водещата на „Папараци“ го помолила да не се развеждат, а да продължат да са семейство пред хората, като всеки е свободен да си прави каквото поиска. Божинов обаче категорично отказал.

Не случайно Николета не предяви никакви претенции към имуществото на Валери, а прие условията, наложени от бившия й съпруг.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *