Ванката пере Слави

Ванката мъкне чувалите с мръсното пране пред сградата на Би Ти Ви. Зевзекът е не само рек-визитор, но и прислужник на Слави и компания.
Ванката мъкне чувалите с мръсното пране пред сградата на Би Ти Ви. Зевзекът е не само рек-визитор, но и прислужник на Слави и компания.

Иван Атанасов – Ванката, който се грижи за реквизита в „Шоуто на Слави“, има и друго задължение – да пере сценичните костюми на екипа. Включително ризите на големия началник, както и саката му „Дзеня“.

Реквизиторът товари мръсните дрехи в микробус и потегля към пералнята, с която „Шоуто на Слави" има договор за отстъпка.
Реквизиторът товари мръсните дрехи в микробус и потегля към пералнята, с която „Шоуто на Слави“ има договор за отстъпка.

Папараци заснеха през седмицата как придворният шут на Дългия мъкне чували с мръсни дрехи на пералня и химическо чистене. По свъсения му поглед си личеше, че тази работа хич не му е по вкуса, но я върши, за да не загуби заплатата си.

Тъй като всяка вечер музикантите, балерините и Слави се подвизават пред камерите с различни одежди, а комиците изпробват всички налични облекла, докато си намерят подходящи за седшчно се събират по няколко чувала за пране.

Оцапаните тоалети се отнасят във фирма, с която вечерното шоу на Би Ти Ви има договор за голяма отстъпка, и впоследствие се връщат в студиото ухаещи на свежест.

Преди няколко дни Ванката пристигна на работа с вехтия си „Нисан“ и бързо се шмугна през главния вход на телевизията. А след десетина минути отновс се появи там – този път с големи черни торби в ръце. Колоритният реквизитор мъкнеше вмирисаните на пот тоалети и проклинаше съдбата, че го е превърнала в момче за всичко.

Закръгленият прислужник на Слави и до днес няма отговор на въпроса защо навремето биг босът на шоуто го превърна в звезда, а после го разжалва и го върна зад кадър. В миналото Ванката се бе издигнал до един от гвоздеите в предаването на Дългия и често разведряваше обстановката в студиото с лакърдиите си, припомнят запознати с кариерата му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *