Ваня Джаферович бесен: Евгени Минчев ми облиза врата! Ще го смачкам!

vania-djaferovich-1

Ваня Джаферович е бесен на Евгени Минчев! Хърватският футболист призна з отвращение, че лордът му облизал шията. Джаферович заплашил Минчев, че ако не престане да го задява, че направи живота му в къщата мизерен.

Ваня Джаферович първоначално беше доста близък с Евгени Минчев, въпреки че лордът от началото го засипва с дебелашки гей закачки. Футболистът обаче не се притесняваше, а приемаше с усмивка шегите на Евгени.

evgeni-minchev-vip-brother

Победителят в „Сървайвър“ заяви, че има приятели гейове и е толерантен. Но Минчев минал всякакви граници, като пуснал език по врата на хърватина.

Джаферович реагирал веднага. Заплашил го, че ще му стъжни престоя в къщата, ако продължава да се задява с него. Футболистът заяви, че няма да позволи семейството му да бъде излагано по такъв начин, заради похотливия лорд.

Запазена марка на Евгени Минчев е да задява всеки красив мъж в къщата. Мачото Борислав също попадна в обсега на лорда. Минчев се опита да сложи мъжествеността на Боби под съмнение, като заяви, че идвал на гости в дома му и двамата били кафе.

В предишния сезон с Евгени Минчев, жертви на просташкото му подкачане станаха манекенът Мартин Мартинов и актьорът Иво Аръков.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *