Ваня Червенкова сватоса Джино с дъщеря си

djino-nikol
Джино и Никол

Ваня Червенкова си заплю Джино Бианкалана. Бизнес дамата го иска обаче не за себе си, а за единственото си дете- Никол, пише хотарена.нет.

Ваня беше защитник на няколко пъти на българския емигрант. След финала на Вип брадър, в който Джино победи, Червенкова се запознала с него и му изказала силните си симпатии.

Бизнес дамата побързала да запознае победителят в риалити формата с дъщеря си Никол. Щерката на Червенкова има сериозна връзка, но все пак желязната лейди решила да не изпуска такава възможност.

vania-chervenkova-nikol

Ваня явно правилно е преценила ситуацията, тъй като Джино и Никол явно са си допаднали. Двамата пуснаха свои общи снимки от афтър партито на Вип Брадър.

Дъщерята на Ваня Червенкова е доста земна, но има силен характер, като майка си, разкриват близки до семейството. Освен това, Никол е голяма красавица, така че трудно някой мъж ще й устои. Дали обаче ще се случи нещо повече между нея и Джино, тепърва ще видим. Младият бизнесмен засега е в България и планира престоят му да продължи няколко месеца.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *