Ваня Червенкова осъди Вулева за обида! Но ето как й отвърна тв водещата:

vania-chervenkova-vuleva

Само ден, след като Ваня Червенкова осъди Албена Вулева за обида и уронване на престижа, устата журналистка продължи да я дразни.

Преди близо година бившата водеща на „Сигнално жълто“ накичи бизнесдамата с редица грозни епитети по отношение на теглото й. Сравни я със „свиня“, „хипопотам“, „кашалот“ и пр. Червенкова не й остана длъжна и я даде на съд.

В крайна сметка, решението на съдията е, че Вулева е виновна. Бившата тв водеща трябва да плати разноските по делото в размер на 780 лева.

albena-vuleva-5

Още на следващия ден обаче, Вулева продължи да нарежда Червенкова във фейсбук и се присмя да присъдата. Нещо повече. Закани се да й даде още много поводи за разходки из съдебните коридори.

albena-vuleva-4

Сигнално- жълтата тв водеща публикува материал озаглавен „Пълен потрес в Слънчев бряг! Глиган вилнее в петзвезден хотел, изкъпа се в ….“ и коментира по следния начин „Да не е била Ваня Червенкова…че приликата е потресаваща“.

Освен срещу Албена, бизнесдамата води дело и срещу майка й Людмила Захажаева, отново за обида и уронване на престижа. Червенкова е толкова бясна, че се заканила да разори Вулева от съдебни дела.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Ваня Червенкова осъди Вулева за обида! Но ето как й отвърна тв водещата:"

  1. ЗАХАЖАЕВА   08.07.2016 at 15:08

    МЯСТО НА СВИНЯ ТЪРГОВКА Е НА ПАЗАРА..! ТАМ ДА ТЪРГУВА..! ДА НЕ СЕ ВРЕ В МЕДИИ..! КОПНЕЕ ЗА ПУБЛИЧНОСТ..!..ВЗЕМЕТЕ Я..ПОНЕ ОТ ЖАЛОСТ..-ТЪРСИ СИ НЯКОЙ..! ))..ПО КЪСНО ЧАКАЙТЕ МОИТЕ МАТЕРИАЛИ СРЕЩУ БАБКА МАЗНА СВИНЯ !!

    Отговор
  2. Дедо Дедов–дедовия   08.07.2016 at 16:50

    Тази Албена понеже вече никой не я търси като жена, е.е и са та две не види и за това е такава бясна.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *