Ваня Червенкова бясна: Синът на Рени е болница, а баща му не идва да го види!

Още по- брутален стават скандалът между Рени и бившият й съпруг Борис Пилософ. Ваня Червенкова разкри потресаващи подробности от последните събития в живота на фолк певицата. Бизнес дамата разби на пух и прах бившия мъж на Рени с публикация във фейсбук.

От няколко дни по- малкият син на фолк певицата – Аспарух, е на системи в инфекциозна клиника. Бащата Борис Пилософ изобщо не дошъл за това време да види детето си, разкрива Червенкова.

Седмици по- рано обаче, заради участието на Рени и децата в епизод от „Смени жената“, изпратил полиция и социални с настояване лицата на синовете им да бъдат закрити, а ако се наложи – кадрите изобщо да не бъдат излъчени. Червенкова обаче му напомня, че това не е първият път, в който момчетата се появяват в медиите и вече всички са ги виждали.

reni-3

В същото време, сега, когато единият му син е в болница, Борис Пилософ не се вяснал да провери как е. Затова Червенкова публикувала снимки с болното дете в профила си в социалните мрежи, за да го види баща му поне от дистанция.

Бившият съпруг на Рени е бесен от поредицата разкрития, които певицата направи за съвместния им живот. Макар че двамата официално вече са разведени, Борис продължава да мъсти на майката на децата си.

Фолк ветеранката разкри, че докато живяла в Израел с децата, съпругът й продал апартаментите й и източил банковите сметки с личните й спестявания. На практика, всичко, което Рени спечелила от успешната си кариера в Сърбия навремето.

След като се прибра в България, певицата и децата се оказаха буквално на улицата. Сега Рени разчита на участия в различни риалити програми, за да скърпва семейния бюджет, както и да съживи кариерата си. Пилософ към явно е решил всячески да й пречи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *