Валери призна: Развеждам се с Николета!

valeri-nikoleta

Валери Божинов призна, че наистина се развежда с Николета Лозанова. Футболистът сподели новината във фейсбук в отговор на слуховете, които плъзнаха след поредната вестникарска раздяла на двойката. Този път обаче клюките се потвърдиха.

Валери написа, че наистина се развежда, но нито ще коментира причините, нито желае да участва в какъвто и да е пиар. Футболистът заяви, че децата и кариерата му в момента са най- важните за него.

nikoleta-poveritelno

Николета също не остана длъжна. Първоначално плеймейтката заяви, че няма никакви папарашки снимки, които я увеличават в изневяра, както твърди в. „Уикенд“, и намекна, че историята е измислена.

Няколко часа по- късно обаче Валери Божинов разкри истината и Николета нямаше как вече да отрича. Водещата на „Папараци“ призна, че наистина се развежда.

Междувременно, излязоха две противоречиви информации за причината за развода. Според първата, Валери се скъсал да изневерява на Николета с различни жени. Според втората обаче, футболистът уличил съпругата си в системни изневери чрез детективи, като сред прелюбодейците бил и Ники Михайлов.

Домът на Николета и Валери в София. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/yi9lPF4jGCs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *