Валери и Николета отново във война! Футболистът не й говори от 2 месеца!

valeri-bojinov-razvod

Валери Божинов и Николета Лозанова отново са във война. Двамата не си говорят от два месеца.

Футболистът бил бесен на бившата си съпруга и нямал никакво желание да разговаря с нея, дори по въпроси, свързани с детето им. Валери взел телефон на дъщеря си, за да може да й звъни директно, за да избегне всякакъв контакт с плеймейтката.

Само до преди два месеца, Николета се хвалеше, че двамата с Божинов поддържат приятелски отношения и се чуват ежедневно по телефона. Тези времена обаче вече са в историята. Тв водещата е вбесила с нещо Валери и той не иска изобщо да я чува.

valeri-bojinov

Футболистът се ядосал на бившата си половинка, че дава лош пример на дъщеря им с фриволното си поведение, твърдят близки до двамата.

Валери и Николета все още нямат развод, тъй като плеймейтката повече от година отказва да подпише документите. Футболистът й гарантирал, че ще й остави мезонета в елитен столичен квартал, както и добра издръжка за детето.

Николета обаче искала да лапне по- голяма хапка – обезщетението, което Валери очаква да получи от „Спортинг“ в размер на 3,5 млн. евро. Като негова съпруга, макар и по документи само, плеймейтката ще претендира за половината от сумата.

Решението на Арбитражният съд в Лозана обаче все още не е готово. Междувременно стана ясно, че Валери и Николета са започнали да продават общото си имущество. Дали не се задава развод?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *