Валери Домовчийски чака бебе от бивше гадже на Део

valeri-domovchiiski-elena

Валери Домовчийски и годеницата му Елена Добрикова очакват първото си дете. Бебето на футболиста и танцьорката, която преди години имаше връзка с Део, ще се появи през лятото.

Към момента Елена Добрикова е в петия месец. Засега е преустановила танците, за да може да се съсредоточи изцяло върху бременността си.

Валери и Елена са двойка от година и половина. Живеят в Гърция, където Домовчийски играе в местен отбор.

Део и Елена в "Денсинг старс"
Део и Елена в „Денсинг старс“

След като красивата танцьорка забременяла, Валери веднага й предложил брак. Засега не е ясно кога ще се състои сватбата, но със сигурност ще е след раждането на бебето и ще е в България.

Елена Добрикова нашумя покрай участието си в „Денсинг старс“ преди три години, когато трябваше да партнира на Део. Между танцьорката и тв водещия пламна искра и двамата започнаха връзка. Елена беше първото му гадже след раздялата с дългогодишната му приятелка Лора Караджова.

Уви, връзката на Део и Елена Добрикова издържа едва няколко месеца. След това двамата се разделиха по приятелски и всеки продължи по пътя си. Део също очаква първото си дете в началото на лятото. Половинката му Мариана вече е в напреднала бременност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *