Валери Божинов стана мъж под чехъл! Ето как го стяга сръбкинята Биляна:

valeri-bojinov-biliana-5

Сръбкинята Биляна Дол здраво е стъпила на врата на Валери Божинов. От някогашния шавлив плейбой няма и помен. А красивата му приятелка се старае да не го оставя да диша свободно и за минута.

Божинката пък бил като омагьосан от нея, издават негови авери. Слушал я за всичко и с удоволствие й позволявал тя да изпълнява водещата роля във връзката им. Биляна дори ходила да го прибира след тренировките с новия му отбор „Лозанспорт“, за да е сигурна, че след работа ще отиде право вкъщи.

Сръбкинята обаче не само се стараела Валери да спазва спортния си режим, но се грижила и за финансовите му интереси. Именно тя го насочила към Швейцария след китайската авантюра, тъй като живее там от дете. А има и много връзки покрай бившия си съпруг Жозеф Дол.

Биляна не само му намерила тамошен клуб, но и лично водила преговорите със собствениците, за да издейства най- добрите условия за Божинов.

Футболистът за първи път е с жена, която наистина прави нещо за него, а не само да му харчи парите. Освен това, 42- годишната Биляна изглежда много по- добре от бившите му жени Алисия и Николета Лозанова, въпреки че е доста по- възрастна от тях.

Големият въпрос е дали сръбкинята до толкова ще омая Валери, че той да се съгласи отново да се ожени и да има дете. Той се беше зарекъл, че повече няма да се излъже да сключи брак, след горчивия опит с Николета Лозанова. И към момента, футболистът няма развод с плеймейтката, тъй като не могат да се разберат за подялбата на парите и имуществото.

Биляна Дол пък иска двамата да станат истинско семейство. Да сключат брак и да си купят къща в Швейцария, където да отглеждат децата си. Но преди мечтите на сръбкинята да се осъществят, първо Валери трябва да се откопчи от бившата си съпруга Николета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *