Валери Божинов избухна: Николета е луда! Ето какво предизвика гнева му:

valeri-nikoleta

Николета Лозанова стои зад компроматите срещу Валери Божинов, които зачестиха в последно време. Това разкрил самият футболист пред свои близки.

Божинов споделил опасенията си, че бившата му жена ще провали кариерата му със злобните си атаки срещу него. Футболистът разкрил, че плеймейтката му се заканила, че ще го съсипе и оттогава започнали да валят компроматите срещу него.

След като Валери отразял достъпа на Николета до банковите си сметки, тя започнала да го изнудва и всеки път, когато й отказвал пари, тя пускала в медиите злепоставящи го истории.

Валери с новата си приятелка
Валери с новата си приятелка

Лозанова побесняла, когато Божинов й съобщил, че няма да може да дойде за рождения ден на дъщеря им. Футболистът й обяснил, че не може да отсъства от Сърбия, заради професионални ангажименти. Водещата на „Папараци“ обаче го обвинила, че бяга, за да не плати сметката за детското тържество. Заканила му се, че ще съсипе.

Малко след това, в медийното пространство се появиха снимки на голия член на футболиста, които той изпращал на някаква жена, с която флиртувал.

Валери се притеснява, че негативният му имидж се отразява на играта му и създава проблеми с ръководството на „Партизан“. На Николета обаче хич не й пука и продължава в същия дух да тормози бащата на детето си.

Иначе, Божинов вече има нова любов – 39- годишната сръбкиня Биляна Дол. Възрастовата разлика обаче изобщо не го притеснява. Двамата вече живеят заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *