Валери Божинов гаври Николета заради телевизионния развод

valeri-bojinov-3

Валери Божинов коментира с насмешка телевизионния си развод с Николета Лозанова. Плеймейтката беше специален гост в предаването, което води, „Папараци“, за да разкрие истината за брака си с футболиста.

Валери заяви, че явно рейтингът на тв таблоида, чиято водеща е Николета, е спаднал. Затова й се наложило да си направи за пореден път пиар на негов гръб и да размахва документите за развода в ефир. Божинов дори се пошегува, че явно и той ще трябва да изпрати своята молба за разтрогване на брака им по журналисти.

nikoleta-razvod
Николета коментира развода си полугола

По време на интервюто в „Папараци“ Николета показа пред камерите молбата за развод, която е подала в началото на май. Лозанова драматично обяви, че тя сама е взела решение да се разведе с Валери, защото е дошъл краят на брака им.

Плеймейтката заяви, че няма претенции към имуществото на бившия си съпруг. Под сурдинка обаче се коментира, че водещата на „Папараци“ иска да получи огромния апартамент в „Манастирски ливади“, където живяха по време на брака си. Не е ясно още дали Божинов ще реши да й го остави, така че разводът да мине без много шум.

Телевизионната акция на Николета дойде в отговор на изказване на Божинов, че отдавна са разведени. Валери дори заяви, че сватбата им била фалш.

Футболистът все пак смята да остане в приятелски отношения с бившата си съпруга, за благото на общото им дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *