В ред ли е Мегз? Вижте докъде стигна от яд, че не спечели „Вип Брадър“:

Миглена Каканашева реши да го върне тъпкано на рапъра Тото, който й измъкна победата под носа във „Вип Брадър“. Миньончето все още не е преглътнало загубата и тръгна на война срещу изпълнителя. При това доста мръсна.

В ново видео дизайнерката се изцепи, че иска да бъде модел за поведение на децата, а това й било по- важно от дрехите и бизнеса. Но докато се кълне, че има нещо по- важно от работата й, тя отново е наконтена с нова перука, която явно иска да рекламира, както и с дрехи от последната си колекция.

Мегз изрази възмущението си от Тото, който на свое участие заявил, че му дреме на чушката дали ще спечели „Вип Брадър“ или не. Какво я засяга нея лично за какво за какво му дреме на Тото, не е ясно. И коя е тя, че да го критикува, пък не е ясно на потребителите в социалните мрежи.

Но Каканашева е решена на всичко, за да срине Тото. При това, като го удари по източника му на доходи. Дизайнерката разкри, че ще направи рубрика за зрителски проблеми, на които ще отговаря самата тя. Изборът й не е случаен. Тото и колегата му Лъчо имат абсолютна същата рубрика в ютюб канала си, където по забавен начин дават житейски съвети на тийнейджъри.

За да бъдат по- достоверни отговорите й, хитрата мургавелка заяви, че била жертва на тормоз в училище. Нещо, което рапърът Тото също разкри по време на престоя си в къщата. И не стига, че не й харесвало да ходи на училище, но сега рапърът непрекъснато се бъзикал с нея по участията си.

Разбира се, не на последно място, измислената от самата нея война с рапъра от „Скандау“, е само повод, за да прави видеа и да показва новите си продукти, докато фъфли призиви за морал и се бие в гърдите, че е модел на поведение.

Какви модели на поведение за тези двамата, недоумяват потребителите в интернет. И двамата са фалшиви, и двамата са меркантилни, и двамата са манипулативни. А също така се показаха и като много агресивни. Нямат нито принципи, нито идеали. Водят се само от материални си интерес. И двамата искат да трупат пари на гърба на децата и тийнейджърите. Страхотни модели на поведение, няма що, негодуват потребителите в социалните мрежи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *