В мизерия ли тъне Васко Кеца

Васил Найденов има тузарски апартамент в един от най-баровските райони на София, но умишлено не парадира с това. Нещо повече – певец №1 на България нарочно не ремонтира жилището си отвън, за да не става то магнит за нагли крадци. Терасата и фасадата са доста занемарени и човек трудно би си помислил, че зад тях са покоите на най-преуспелия ни музикант.

Васил Найденов
Васил Найденов

Впрочем небрежният външен вид на апартамента е само една от многото предпазни мерки против крадци. Ако някой апаш дръзне да атакува имота на легендарния изпълнител, нищо добро не го очаква.

Верен на принципа „Моят дом е моята крепост“, Кеца е обзавел жилището си с последния писък на сигнално-охранителната техника. Проникне ли бандит, се задейства аларма, която оглася целия квартал. Освен това сигнални звънци са поставени и в апартаментите на съседи, така че дори въоръжените до зъби сотаджии още да не са пристигнали, ще наизскачат комшии, които са готови да бранят с ножове, гаечни ключове и бухалки имуществото на Кеца. Отделно при задействане на алармата, автоматично се заключва външната порта на блока, та никой да не може да го напусне.

Ивайло Манолов
Ивайло Манолов

„Обир в дома на Васил е мисия невъзможна! Апартаментът му се охранява по-добре от националната банка“, шегуват се съкварталците на певец №1. И допълват, че и вратата на жилището на изпълнителя е подсилена значително, та да издържа всякакви опити за взлом.

COT инсталация има монтирана и на прозорците и балконите на естрадната легенда. Има и метални решетки от вътрешната страна на джамовете, в случай че някой авантюристично настроен крадец алпинист реши да се пробва да проникне в дома, разположен на доста висок етаж. Интериорът на апартамента, разбира се, няма нищо общо с външния му вид.

Вътре всичко е лукс, и то версайски. Домът на Кеца е обзаведен с изискани ретро мебели – кожени дивани, бюфети, маси и ракли от махагон, злато и сребро. Всичко е подредено с вкус, какъвто само забележителни естети като Васил Найденов биха могли да притежават.

Гордост на Кеца са и няколкото му екзотични палми, както и скъпите колекционерски кактуси, докарани по поръчка от чужбина. Васко е голям любител на цветята и затова и балконът му е отрупан със саксии. На терасата растат сакъзчета, здравец и петунии.

Ивайло МаноловБалконът на Васил е и мястото, където често може да бъде засечен неговият най-ценен приятел и импресарио Ивайло Манолов. Мениджърът си има собствен апартамент, но голяма част от времето си прекарва при Кеца, с когото от много години нямат никакви тайни и са си близки така, сякаш са членове на едно и също семейство и домакинство.

Манолов се подава редовно на терасата, за да полива цветята на певец №1, а и защото там му е пушкомът. Васил Найденов не понася да се дими в жилището му и е задължил импресариото си да излиза навън, когато пали цигара. Именно с фас в ръка Ивайло бе засечен тези дни и от папараците, които по случайност минаха под блока на естрадната звезда.

 

Заблуда на противника

Кой би допуснал, че зад тази неугледна фасада и тераса живее естрадна звезда, и то не коя и да е, а най-голямата?! Балконът на Васил Найденов изглежда като от килище на някой пенсионер със скромни доходи, но това е само за заблуда на крадците. Истината е, че зад стените е скрит версайски лукс, на какъвто всеки естет би могъл да се възхити. Певец №1 не разрешава в баровския му дом да се пуши, затова и импресариото му Ивайло Манолов е запалил цигара на занемарената тераса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/l5FHSwk3L5A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *