В целта! Елена Кучкова за Вип Брадър: Вкарали сте само бабички и п*дераси!

„С кого да флиртувам? Вкарали сте само бабички и п*дераси!“ Без да иска, плеймейтката Елена Кучкова най- добре описа тазгодишната селекция на Вип Брадър. Красавицата се очертава като един от най- атрактивните участници заради непринуденото си поведение и най вече, защото определено не се взима на сериозно.

vip-bradar-2014

Като глави на къщата, т.нар., политбюро, продуцентите назначиха Йорданка Христова и Евгени Минчев. Разбира се, от сега е ясно, че гранддамата на естрадата няма да има думата. Легендарната певица избягва да изразява собственото си мнение, а оставя на лорда да взима решенията еднолично. Доста потресаващо беше отношението на Христова към две от колежките й: Камелия Воче и Камелия Тодорова. Певицата позволи на Минчев буквално да се изгаври и с двете, като дори не направи опит да ги защити.

За свои съквартиранти с соц.резиденцията на елита, Йорданка Христова и Евгени Минчев допуснаха: Кали (?), Атанас Месечков (?), Мартин Мартинов (???), Тити Папазов и Камелия Тодорова. Странно беше решението им да приберат при себе си бившия годеник на Теди Бургазлиева, който е напълно неизвестен в България, дори по- неизвестен от Мариан Кюрпанов миналата година. Минчев явно е решил да се заобиколи с хубави млади мъже, които да му радват окото, докато е в предаването.

Минчев се гаври със съквартирантите, Данчето му приглася
Минчев се гаври със съквартирантите, Данчето му приглася

В ТВУ- то бяха изпратени: Иво Аръков, Ели Гигова, Ива Екимова, Елена Кучкова, Албена Вулева, Жени Калканджиева и Тачо, Камелия Воче.

Ако за всички останали имаше някаква логика да са там, дори с оглед да е интересно, Камелия Воче определено никак не се вписва там. Стана ясно, че певицата е в много тежък конфликт с Евгени Минчев, който й беше пиар дълги години. Освен че е изключително добра певица, Камелия Воче се слави с кулинарните си умения, изтънчени обноски и грация. Минчев заяви, че той я бил създал като Воче.

Но истината е, че за да й прави пиар, лордът е получавал доста тлъсти суми. Известно е, че много бивши клиенти на Евгени Минчев в последствие се оплакаха от некоректното му отношение, като д-р Ангел Енчев и Мис България Антония Петрова. Така, че конфликтът между Камелия Воче и Евгени Минчев изглежда неизбежен – и ще е чудовищен.

Очаква се да влязат още нови съквартиранти, като сред тях е и Влади Въргала. Интересно е, че както той, така и Тити Папазов, са известни като публични защитници на банкера- мафиот Цветан Василев. Каква ли е идеята на продуцентите, тепърва ще видим.

Едно обаче е сигурно – няма да е просто шоу, а ще има обилно количество политическа пропаганда. Всъщност, това а заложено още с решението да се избере тема социализъм и съквартирантите да бъдат разделени в две къщи. Едната от които, ТВУ- то, трябва да символизира отминалия строй.

Елена Кучкова във Вип Брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *