Уреди се! Богат любовник обзаведе палата на Анелия! Вижте кой е той:

От известно време Анелия се радва на нова любов. Бившата съпруга на Коко Динев е забърсала отново много заможен мъж, но този път чужденец.

Певицата има връзка с богат турчин, който я глези като принцеса, издават от бранша. Мъжът е около 45- годишен. Именно той подарил на Анелия луксозното обзавеждане за палата й в Драгалевци, в който тя живее от лятото.

Фолк дивата се сдоби с парцела още през 2014, като той бил подарък от Коко Динев за дъщеря им Ивон. Анелия се зае да строи къща върху апетитния имот. Но само няколко месеца след началото на работата, тя трябваше да замрази обекта, тъй като й свършиха спестяванията.

Снимка от новия дом на Анелия

Строителството отне цели две години, както и всички пари на фолкаджийката. И едва ли щеше да го обзаведе толкова луксозно и бързо, ако не беше новата й изгора, шушукат във фолк средите.

Турският милионер не жалил средства, за да зарадва певицата. Той се бръкнал със солидни суми, за да купи най- доброто обзавеждане за нея. Целият масраф за мебелировката излязъл около 300 бона, като основната част била платена от гаджето на Анелия.

Така, певицата и дъщеря й заживяха в луксозната къща през лятото. А фолк дивата не пропусна да се покаже екстрите, които притежава имота й – включително басейн и домашен кино- салон.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *