Уникално Видео! Емануела в „Искрено и Лично“ преди 10 години! Виж Тук:

emanuela-miglena

Емануела и Миглена Ангелова станаха много близки приятелки в къщата на Вип Брадър. Двете обаче са се срещали точно преди 10 години в „Искрено и лично“.

Малко след влизането на фолк дивата в къщата на звездите, кака Лара сподели пред някои съквартиранти, че навремето певицата много обикаляла по телевизиите, за да разказва как била изоставена пред олтара. Миглена Ангелова се сети, че Емануела е гостувала и в „Искрено и лично“ със същата история.

emanuela-iskreno

Сега вече можем да видим част от тази първа среща между двете дами, състояла се през 2006 година. Емануела е едва прохождаща във фолк жанра. Но пък има много интересна история, която приковава вниманието на медиите върху нея. Така попада в „Искрено и лично“, което по това време е супер рейтингово предаване, а Миглена Ангелова – една от най- известните тв водещи.

Емануела разказва как се запознава с бащата на първото си дете. По това време е ученичка, а той е малко по- голям. Двамата започват да се срещат и имат много красива любов. До момента, в който Емануела научава, че е бременна.

Певицата все още ходи на училище, когато става ясно, че очаква бебе. Прекъсва заради бременността си, а след това завършва като частна ученичка. Бащата я изоставя в деня на сватбата и в напреднала бременност, подстрекаван от родителите си.

Първият син на Емануела вече е на 16 години, но няма желание да влиза в медийното пространство. Занимава се с компютри и иска да продължи образованието си в тази посока.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *