Уникално Видео! Бившата на Лудия репортер Заработвала на о. Сардиния! Виж Тук:

ludia-reporter-gadje-6

Седмица преди скандала с Александра Богданска, бившето гадже на Лудия репортер, тя дава доста интересно интервю. Моделката току- що се е завърнала от остров Сардиния, където, оказва се, е прекарала цялото лято.

Богданска разказва, че там работила за фирма, която организира круизи, и нейната работа била да разговаря с клиентите. На Сардиния живяла в голяма къща, заедно с още много момичета от различни държави. Александра обяснява, че тя, както и другите момичета, работили като пиар- и на фирмата.

ludia-reporter-gadje-5

Освен че „организирали“ круизи с яхти, част от работата им била и да придружават гостите на тях. Александра разкрива, че също работили с най- известните клубове и ресторанти на острова, където „правели резервации“.

Също така, организирала и различни партита, на които казва, че била хостеса.

Малко след завръщането й в България, преди седмица, избухна и зверския скандал с бившето й гадже, Даниел Петканов, Лудия репортер. Симпатягата от Нова телевизия най- после разбрал какво точно работи приятелката му и на раздяла, хвърли бомбата във фейсбук – че бившата му всъщност е проститутка, а не модел, за каквато се представя у нас. И че предлага секс услуги на богати чужденци срещу солидно заплащане.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *