Уникално! Роксана роди часове след сватбата!

Роксана роди няколко часа след като се ожени за годеника си Александър.

Бебето се е появило 20 дена преди термина, като най- вероятната причина за подраняването му са били буйните танци и силните емоции по време на сватбата. Момченцето ще носи името на баща си – Александър.

Фолк певицата има още един син, който е на 15 години. Тя го ражда, когато е едва 16- годишна, но така и не се жени за бащата.

Роксана има един брак зад гърба си, за който обаче не иска изобщо да си спомня. Семейният живот с бившия й мъж Калин бил пълен кошмар. Тя много искала да си имат дете, но той все й отказвал. Принудил я дори да направи аборт. Двамата постоянно се карали, а често се стигало и до побоища. Накрая той започнал най- демонстративно да й изневерява. А Роксана започнала напук също да ходи с чужди мъже, но това още повече влошило нещата. Певицата все пак събрала сили  да го напусне, въпреки заплахите на бившия си, като му оставила всичко – и колата, и апартамента, и спестяванията си.

Няколко месеца по- късно, щастието й се усмихна отново и тя се запозна с Александър. Двамата се сгодиха набързо, а не след дълго се оказа, че Роксана е бременна. Въпреки че датата на сватбата се падаше месец преди термина, певицата не искаше за нищо на света да я отлага от страх, че после нещо може да се обърка.

Роксана и Александър вдигнаха чутовна циганска сватба с много музика и танци, а булката се раздаде на макс, въпреки огромния си корем.

Няколко часа по- късно, бебето се родило живо и здраво, без никакви усложнения. Певицата и съпругът й са на седмото небе от щастие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *