Уникално! Ето колко Предложения за Брак получила Маги Бадер, откакто е „Мис Плеймейт“:

magi-bader-7

След като спечели „Мис Плеймейт“ Маги Бадер се превърна в магнит за мъжете.

Ухажорите й са особено настъпателни в социалните мрежи. Плеймейтката се похвали, че вече е получила 27 предложения за брак! Маги си направила труда да отговори на всеки, макар и отрицателно. Някои от ухажорите й обаче не се отказали така лесно и продължават да настояват.

Никой обаче до момента не й е показал годежен пръстен, оплаква се Маги Бадер. Всичките само обещават, но всичко се остава само на приказки.

Актуалната „Мис Плеймейт“ признава, че в момента е сама и си търси гадже. Но от много оферти, които валят към нея още преди конкурса, явно никой не е успял да й грабне вниманието.

Маги Бадер разкри, че много родни футболисти всеки ден й пишат в социалните мрежи. Но предложенията им са за мимолетно преживяване, а не за сериозни отношения.

Но не само ритнитопковците кръжат около плеймейтката. Бадер признава, че все пак има и свестни мъже, кавалери, които я ухажват.

Красавицата наскоро блесна на Бала на топмоделите под ръка с организатора му Евгени Минчев. Явно плеймейтката е отделила част от паричната награда от еротичния конкурс, за да си плаща за пиар на светския гуру.

Маги Бадер не крие, че има амбиции в модния бранш, като от доста време има свой онлайн бутик за дрехи. В същото време, има доста висок стандарт на живот, който едва ли се дължи на продажбата на тоалети по интернет. Из хайлайфа се шушука, че всъщност красавицата изобщо не е свободна, а е държанка на подземен бос, който й осигурил и титлата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *