Ужас! Шеф Петров помля колата на рок певицата Милена!

Шеф Петров предизвика верижна катастрофа близо до Южния парк в София, а сред пострадалите е рок певицата Милена Славова.

Мелето станало на светофар. Колите били спрели. Но изведнъж автомобилът на шеф Петров връхлетял отгоре им. Той се забил в висока скорост в колата, в която пътували Милена и нейна приятелка. А от удара, автомобилът им се блъснал в спрелия пред тях.

Милена разкри, че от сблъсъка, ударила силно главата си в джабката. Има и силни болки в ребрата. Приятелката й, която шофирала, също се ударила силно в главата.

След сблъсъка, шеф Петров слязъл и отишъл да им помогне. Започнал да се оправдава, че не успял да спре на време. Извинил им се и признал, че той е виновен за мелето. Започнал да ги убеждава, че на автомобила им нищо му няма, а по думите на певицата, той буквално е смлян. Неговият джип кайен също бил с размазана предница.

Малко по- късно обаче, явно раздразнен, че Милена разказала за катастрофата в медиите, той я оплю подобаващо в профила си в социалните мрежи.

Все още не е ясно как шеф Петров не е успял да спре навреме на светофара. Но от профила му в социалните мрежи, може да се отсъди, че често си снима клипчета, докато е зад волана. Наскоро публикувал видео, в което се записва как пее, докато шофира.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *