Ужас! И тонове грим не могат да скрият КРАТЕРИТЕ по лицето на ГAЛЕНА! ШОК СНИМКИ:

galena-13

Шокиращи снимки без фотошоп на лицето на Гaлена изплашиха феновете й. Дори дебелите слоеве макияж не успяват да скрият ужасното състояние на кожата на фолк дивата.

Снимките са част от подготовката на визията на певицата за новото й видео. Най- шокиращото е, че след като топ гримьорът Кирил Чалъков е разкрасил фасона на Галена, проблемната й кожа продължава да зее под тоновете фон дьо тен и пудра.

Огромните пори така са набраздили лицето на фолк звездата, че освен да се отстранят чрез фотошоп, няма никакво друго спасение. Всеизвестен факт е, че Гaлена е сред певиците, които редовно прибягват до компютърната програма, за да изглежда перфектно. Поне на снимка или във видео клип.

galena-17
Фотошопът е единственото спасение на певицата от огромните й пори на кожата

Майчинството явно съвсем е изтощило Гaлена. Фолк певицата изглежда посърнала и недоспала, а тоновете грим няма как да скрият състоянието й. Вероятно затова тя вече бърза да тръгне отново по участия, а бебето да остави на грижите на баща му или на бавачката.

Гaлена се завръща след месец към клубните си изяви, но дотогава трябва да успее да влезе горе- долу във форма. Фолк дивата е качила доста килограми по време на бременността си, които все още не е успяла да свали. Но явно няма намерение да чака повече. Певицата се надява, че завръщането към обичайния й ритъм на живот, ще й помогне по- бързо да отслабне, отколкото да се мори с диети и спорт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *