Ужас! Галена съвсем се запусна! Появи се в шокиращ вид пред феновете си! СНИМКИ:

galena-19

Въпреки перфектната визия в новия си видео клип, на живо Галена изглежда по коренно различен начин. Някогашната секс бомба е заприличала на лелка и колкото и да се чекне на сцената, остава доста далече от предишната си форма.

На последното си участие в Слънчев бряг фолкаджийката шокира феновете със запуснатия си външен вид. Галена се появи без прическа, с мазна коса. Освен че беше пропуснала фризьора, тя явно беше пропуснала и услугите на професионален гримьор. Опитът й да се разкраси сама, се оказа пълен провал. Гримът се стичаше по лицето й и вместо да я разкрасява, предизвикваше обратен ефект.

galena-33

За капак, Галена беше облякла същата рокля, с която наскоро мята гьобеци пред българите в Лондон и заради която я сравниха с „див тюлен“. Тя винаги е претендирала, че е певицата с най- богат гардероб и преди никога не се беше появявала на участие с един и същ тоалет.

След като се кълчи до изнемога на сцената, фолкаджийката реши да поседне, но гледката, която разкри, беше не по- малко смущаваща, особено за феновете на първия ред.

Пайнерката кръстоса пред погледите им целулитените си бедра и отвори панорамна гледка към най- интимните си места.

galena-32

 

Наскоро певицата заяви, че не е манекенка, за да бъде винаги с перфектно тяло и не разбирала защо всички се заяждат за килограмите й, след като са наясно, че наскоро е раждала. Било нормално в момента да изглежда така, но то не й пречило да си върши работата.

Всъщност, най- нормалното е, след като е родила преди четири месеца, да си стои вкъщи и да гледа бебето си, вместо да игра кючеци по дискотеките. Но както Галена, така и колежките й Емилия и Джена, нямат време да гледат деца. И трите разчитат на бавачки, които да ги заместват, докато пеят по кръчмите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *