Ужас! Цветелина Грахич стана ходещ скелет! СНИМКА:

Цветелина Грахич ужаси с вида си феновете в социалните мрежи. Една от първите снимки на певицата след раздялата с „Шоуто на Слави“ предизвика лавина от негативни и притеснени коментари от почитателите й.

Въпреки че на фотото е с широки дънки и вързано на кръста яке, плашещо кльощавата фигура на босненката няма как да не направи тревожно впечатление. Явно Грахич вече е на етап, в който се опитва да прикрива изпосталялото си тяло, защото съзнава, че изглежда доста стряскащо.

Най- показателното за това колко се е стопила, са изхвръкналите кокали на рамене й. Ръцете на певицата са тънки като солети. Дори лицето й се е променило – няма ги сладките бузки, а чертите й са изострени.

cvetelina-grahich-8

Само пищните силиконови гърди придават някаква форма на иначе кокалестото й тяло.
Въпреки плашещия си вид, Грахич твърди, че не страда от анорексия. Много искала да отслабне и сега, като го постигнала, била доволна от резултатите. Но не и феновете й, които коментират във фейсбук, че не й отива да е толкова кльощава, че е само кожа и кости и пр.

Има обаче и друга версия за ударното стопяване на тялото на босненката. През последните месеци се шушука, че Грахич посяга към някои забранени стимуланти. Правела го, за да издържа на натоварения си график от снимки на предаването, репетиции за концерти и постоянни участия. А заради залитането си по тези вещества, Слави я изгонил, тъй като едва не провалила третия голям концерт „Има такъв народ“.

Цветелина Грахич обаче е категорична, че ще й е много по- добре извън „Шоуто“. Тя от няколко години се изявява чат- пат с оркестъра на гаджето си, а сега ще им е основната певица. Босненката е сигурна, че по този начин ще печели много повече, отколкото като част от беквокалистка на Ку- ку бенд.

Освен това, тя планира да се ожени и да роди дете на приятеля си Кристиян.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *