Ужас! Бившият мъж на адреналинката Яна отвлече сина им

yana-porno

Бившият съпруг на ексадреналинката Яна Христова е отвлякъл сина им Емил. Драмата тлее вече няколко месеца – оттогава майката не е чувала и виждала детето си. Няма институции, които да откликват на молбите й, въпреки че родителските права са присъдени на нея.

Ивайло Леков е взел детето от дома на родителите на Яна в Бургас, като обещал, че ще го върне на следващия ден. Минали обаче няколко месеца, без хореографката нито да види детето, нито да го чуе.

Накрая, отишла на първия учебен ден в училището, което посещава малкия Емил. Когато видяла, че е там, бившата адреналинка се обадила на полицията, за да й сътрудничат да си прибере детето. Бащата Ивайло Леков бил помолен да се качи в полицейският автомобил и всички да отидат в най- близкото РПУ, където да се разгледат документите по случая.

Ивайло Леков избяга от полицията с детето
Ивайло Леков избяга от полицията с детето

Леков заявил, че ще отиде със собствения си автомобил, в който се качил един полицай, за да го придружи. Малкият Емил също бил с него. Бащата обаче успял да финтира полицая и го свалил на баир, в близост до дома му в Горна Баня. Полицията така и не открила Леков, тъй като той избягал с детето.

Адреналинката разкрива, че на няколко пъти през годините бащата отвличал детето и тя нямала връзка с него в дълги периоди. Родителските права са присъдени на Яна, а бащата Леков има право да вижда детето всеки втори уикенд в месеца. Освен това, хореографката го съди за нападение пред дома й и физическо насилие.

Не е тайна, че Леков пусна и п*рно видеото с бившата адреналинка, за да успее да получи родителските права над общото им дете, но това не се случи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *