Ужас! Алисия без грим!

ЕГН-то не прощава на никого, още по-малко на Алисия. На смразяващ фотофакт, че красотата на миловидната чалга дива е към своя заник, се натъкнаха журналисти.

Алисия без грим
Алисия без грим

Доказателството, че визията, с която сме свикнали да виждаме Алисия от кориците на списанията, фотосесиите и клиповете, е далеч от реалния й външен вид, пристигна на електронната ни поща. Според анонимния подател кошмарният кадър е щракнат неотдавна от самата певица на мобилния й телефон, но как той се е сдобил с него, остава загадка.

Не е за вярване шокиращата разлика между натуралния и медийния образ на Алисия
Не е за вярване шокиращата разлика между натуралния и медийния образ на Алисия

Макар снимката да е с лошо качество, ясно личат различно пигментирани участъци по кожата на звездата, които притеснително много приличат на т.нар. старчески петна – отличителен белег на хората в третата възраст. Малко вероятно е те да са дефект, причинен от фотокамерата на телефона на Алисия, тъй като тя използва последен модел смартфон.

Другата възможна причина за кафеникавите петна върху лицето на фолкизпълнителката е да се е препекла на солариум. Но пък белезникавите участъци по кожата й нямат вид да са подлагани на процедури за шоколадов тен.

Кадърът с натуралната визия на звездата, преди физиономията й да бъде подложена на макияж и задължителната фотошоп обработка, се появи точно в момент на откровение от нейна страна, че тайната на красотата й е в специална козметична процедура, в основата на която е извличането на кръвна плазма от организма й. Алисия се наплашила, че с напредването на годинките най-големият й анатомичен орган започнал да губи своята свежест и красота а трансформациите по него са видни с просто око от шокиращата снимка.

От медиите певицата научила за т.нар. вампирска терапия, която е най-новият хит в света на естетичната медицина. На тази процедура се подлагат главно заможни персони, тъй като не е по джоба на обикновените граждани. Като цяло вампирската терапия представлява „изсмукване“ на част от кръвта на пациента, след което тя се центруфугира в специални епруветки до получаване на концентрирани количества пречистени клетки. Те стимулират възстановяването на тъканите, след като обработената кръв бъде върната обратно в кръвния поток на пациента.

С помощта на тази процедура Алисия се надявала да стопира навреме пораженията на ЕГН-то си, започнали все по-осезаемо да изпъкват и да я измъчват. Звездата развила и комплекси от странната си визия от страх, че промените по лицето и тялото й могат да отблъснат по-младото й гадже Ники Михайлов. Вратарят ту се разделя, ту се събира с певицата от Нови хан и засега се дърпа като ощипан на нейните опити за по-сериозно обвързване.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/V55PA9JcxMA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *