Тв звездата Гергана Стоянова в тежък развод

Гергана Стоянова с двете си деца, за които мъжът й Венко отказва да плаща издръжка
Гергана Стоянова с двете си деца, за които мъжът й Венко отказва да плаща издръжка

Тв водещата на новото сутрешно хитово женско предаване на TV7 „Усещане за жена“ преживява тежка лична драма, научихме от приближени. Гергана Стоянова е в процес на тежък развод със съпруга си, от когото има 6-годишен син. От предишна връзка Гергана Стоянова има и 11-годишна дъщеря.

Деси Добрева на сватбата пи. Певицата се разведе и се хвана със съпруга на водещата от ТВ7
Деси Добрева на сватбата пи. Певицата се разведе и се хвана със съпруга на водещата от ТВ7

Журналистката, която освен пряка конкурентка на Гала за вниманието на домакините, е и шеф на кабинета на културния министър Петър Стоянович, не подсказва в ефир по никакъв начин сложните емоции, през които минава, но по всичко личи, че ще се превърне в новата Мира Радева, известна с дългогодишните тежки съдебни битки с бившия си мъж.

Гергана и съпругът й – операторът от Би Ти Ви Венко, не могат да разделят пари и имоти и затова ще оставят всички въпроси по делбата на компетентните органи. Драмата в семейството идва от това, че Венко напуска Гери през лятото, за да заживее с певицата Деси Добрева. Оттогава той нито се интересува от сина си, нито помага на тв водещата финансово.

Двамата са обвързани не само с дете, но и с общ бизнес и в момента не могат да постигнат съгласие как да го разделят. Водещата е наела един от най-опитните столични адвокати, за да води бракоразводното дело, но според запознати казусът е доста заплетен и нищо чудно да продължи с години.

„Много неприятна ситуация! Нямам думи, с които да коментирам поведението му. Не искам да се разправят по вестниците – все пак имаме деца, които приемат всичко много тежко“, лаконична бе Гергана Стоянова пред журналисти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/uI7SbAzOEqw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *