Турския милионер Лазгин изгони бившата на Благо Джизъса!

hristina-vitanova

Милионерът Лазгин Маджид изгони от дома си Христина Витанова след чутовен скандал. Причина за раздялата се оказала изневяра от страна на богатия турчин.

Бившата на Благой Георгиев е известна със силната си ревност и щом разкрила, че гаджето й спи с друга, се разбесняла страховито. Милионерът пък й посочил вратата и я изгонил от дома си. Той я блокирал и в профилите си в социалните мрежи, за да не може да го дебне оттам какви ги върши.

Христина Витанова била съсипана от факта, че отново се оказала рогоноска. Тя има горчив опит покрай дългогодишната си връзка с Благой Георгиев, който я заряза бременна в петия месец с първото им дете, за да мачка чаршафите с фолк певицата Лияна. След като й се насити, се прибра обратно при Христина.

Но това далеч не означавало, че си кротувал. Джизъса се стараел само до ушите й да не достигат клюките за похожденията му. Но така или иначе, това все се случвало, тъй като все някой съумявал да я информира.

hristina-vitanova-1

Покрай постоянните му изневери, бившата гимнастичка станала страхотна ревнивка, тъй като не можела вече да вярва на мъжете.

С турския милионер Лазгин не било по- различно. Витанова постоянно го дебнела да не би да й изневерява. За най- малкото подозрение, че кръшка, му крещяла. Но явно прекомерната ревност и недоверие са изиграли лоша шега на Христина. Богатото й гадже взело, че наистина кривнало встрани с друга. Щом го сгащила, бившата на Джизъса излязла от кожата си. Но Лазгин побързал да я изхвърли от дома си, за да си спести допълнителни главоболия.

Така Витанова и децата й се прибрали обратно в баровската къща, която Благой Георгиев им остави, когато се разделяха.

В момента бившата гимнастичка плаче на рамото на най- добрата си приятелка Алисия, която не е в много по- добро положение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *